Épület, Ipari létesítmény, Fürdők

A speciális szárazgőz tisztítással az épületeken, ipari létesítményeken, fürdőkben, wellness szállodákban, homlokzatokon, kültéri falakon, műemlékeken és mészkő felületeken lévő légköri, növényi és egyéb szennyeződéseket is roncsolásmentesen, környezetbarát módon és maradéktalanul képesek vagyunk eltávolítani.

Meszkő roncsolásmentes tisztítása
Sutői meszkő vegyszermentes tisztítása
Sutői meszkő roncsolásmentess tisztítása

Hogyan működik?

A szárazgőz tisztítás egy speciális tisztításai forma, amely lehetővé teszi például a mészkőfelületek és műemlékek különleges és kímélő eljárásmódot igénylő tisztítása mellett a homlokzatok, épületek falainak, wellness szállodák fürdőinek stb. alapos tisztítását is. Különösen a wellness szállókat, fürdőket érintő makacs vízkővel is képesek vagyunk elbánni a mérgező és roncsoló savazásos eljárás nélkül.

Hogyan teszünk eleget a környezettudatosságnak, roncsolásmentességnek és hatékonyságnak is egyben? Úgy, hogy gépünk maximálisan 6-8 bár nyomással dolgozik, amely jelentősen kevesebb, mint például a nagynyomású technikák (sterimózás), így jelentősen kevesebb vizet használunk, és a felületet sem áztatjuk el.

Emellett az alacsony nyomás kímélő, hiszen nem képez apró sérüléseket a felületen, mint a szórásos technikák (szárazjég, száraz homok, nedves szemcsék stb.), így roncsolásmentes tisztítást tudunk végezni. Továbbá vegyszermentesen dolgozunk, amely kíméli a tisztítandó felületet és a környezetet is egyaránt. Az igazán makacs szennyeződésekkel pedig egy amerikai, kanadai, európai bevizsgálással és tanúsítvánnyal rendelkező bakteriális alapú szerrel bánunk el, amely 90-99%-ban lebomlik. Ezzel a szerrel sikeresen tisztítottunk például a debreceni állatkert pálmaházában is, a különleges élővilág megóvása mellett. Valamint ezt használják egyes kórházakban is, ahol fontos a fertőtlenítés, de ezt nem hypoval kívánják elérni. amelyek Mindezek mellett hatékonyan képesek vagyunk elbánni a szennyeződésekkel a 120 Celsius fokos szárazgőz baktériumölő hatásának és a gőz mellett alkalmazott nylonkefének köszönhetően.

Mi a tisztítás folyamata?

A felületen lerakódott légköri, korrózió, időjárás, pigmentáció okozta, növényi (alga, moha), betonkimosódás, penészgombásodás, korom, madárürülék, olaj- és zsírfoltok, festékek stb. szennyeződéseit a 120 Celsius fokos szárazgőzzel feloldjuk, majd a gőz után egy speciális mikrószálas kefe segítségével eltávolítjuk.

Tisztítás, portalanítás és száradás után impregnálást is végzünk, melynek köszönhetően a felületek víztaszítását, és UV- sugárzással szembeni védelmét is biztosítjuk hosszú évekre, a felület természetes lélegzésének megtartása mellett. Az impregnálás nem okoz színeltérést!

Miért válasszon minket?

  • Hatékonyság: speciális ipari géppel dolgozunk, 120 fokos szárazgőzzel, maximum 6-8 báros nyomással
  • Roncsolásmentes: az alacsony nyomásnak köszönhetően képesek vagyunk a kezelt felületek eredeti textúráját megóvni, apró karcok létrehozása nélkül
  • Környezetbarát: vegyszermentesen dolgozunk, valamint jelentősen kevesebb vízhasználattal