Graffiti, Festék

A speciális szárazgőz tisztítással az épületek falain lévő graffiti, festék szennyeződéseket is roncsolásmentesen, környezetbarát módon és maradéktalanul képesek vagyunk eltávolítani.

Hogyan működik?

A szárazgőz tisztítás egy speciális tisztításai forma, amely lehetővé teszi például a falakon keletkezett, különböző festékekből származó makacs szennyeződések eltávolítását is.

Speciális computer vezérelt ipari gépünk maximálisan 6-8 bár nyomással dolgozik, amely jelentősen kevesebb, mint például a nagynyomású technikák (sterimózás), így jelentősen kevesebb vizet használunk, és a felületet sem áztatjuk el.

Emellett az alacsony nyomás kímélő, hiszen nem képez apró sérüléseket a felületen, így roncsolásmentes tisztítást tudunk végezni.

Továbbá vegyszermentesen dolgozunk, amely kíméli a tisztítandó felületet és a környezetet is egyaránt. Az igazán makacs szennyeződésekkel egy amerikai, kanadai, európai bevizsgálással és tanúsítvánnyal rendelkező bakteriális alapú szerrel bánunk el, amely 90-99%-ban lebomlik. Ezzel a szerrel sikeresen tisztítottunk például a debreceni állatkert pálmaházában is, a kivételesen érzékeny élővilág teljes megóvása mellett. Valamint ezt használtuk egyes kórházakban is, ahol fontos a fertőtlenítés. Mindezek mellett hatékonyan képesek vagyunk elbánni a szennyeződésekkel a 120 Celsius fokos szárazgőz baktériumölő hatásának és a gőz mellett alkalmazott speciális mikrószálas kefének köszönhetően.

Mi a tisztítás folyamata?

A felületen lévő graffiti, festékek szennyeződéseit a 120 Celsius fokos szárazgőzzel feloldjuk, majd a gőz és a speciális mikrószálas kefe segítségével eltávolítjuk.

Tisztítás és száradás után impregnálást is végzünk, melynek köszönhetően a felületek víztaszítását, valamint a festékek összetevőinek bejutását is megakadályozza. Emellett az UV- sugárzással szembeni védelmét is biztosítjuk hosszú évekre, a felület természetes lélegzésének megtartása mellett. Az impregnálás nem okoz színeltérést!

Miért válasszon minket?

  • Hatékonyság: speciális ipari géppel dolgozunk, 120 fokos szárazgőzzel, maximum 6-8 báros nyomással
  • Roncsolásmentes: az alacsony nyomásnak köszönhetően képesek vagyunk a kezelt felületek eredeti textúráját megóvni, apró karcok létrehozása nélkül
  • Környezetbarát: vegyszermentesen dolgozunk, valamint jelentősen kevesebb vízhasználattal