Hajó, Yacht, Vitorlás, Motorcsónak

A speciális szárazgőz tisztítás hajók, yachtok, vitorlások, jetskik, motorcsónakok hatékony, mélységi és teljes körű tisztítására is remek választás. Elvégezzük a hajótest lemosását, fedélzet tisztítását, víz eltávolítását, a belső felületek, pakoló rekeszek, kárpitok, ágyak, ülések tisztítását és a bőrápolást is.

Hajók teljes körű tisztítása
Hajók bőr ülés és más felületek tisztítása
Alga eltálítása hajókról es más vízi jarművekről

Hogyan működik?

Gépünkkel országszerte „házhoz” megyünk és a szükséges felszereléseket, infrastruktúrát is biztosítjuk, mind a parton kikötött, mind a vízen lévő hajók esetében.

A szárazgőz tisztítás képes a nikotinos szennyeződések, különböző foltok, zsírszennyeződések, kárpitszennyeződések, gombás, penészes foltok eltávolítására.

A maximálisan 6-8 bár nyomással dolgozó gépünkkel, kevés vízigénnyel környezettudatosan, mégis hatékonyan képesek vagyunk minden szennyeződést eltávolítani.

Mi a tisztítás folyamata?

A rendkívül hatékony, 120 Celsius fokos szárazgőzzel feloldjuk a kárpitokban, padlószőnyegen, ágyon, üléseken, műanyag- és üvegfelületeken keletkezett szennyeződéseket (por, nikorin, zsír, állatszőr, penész stb.). A gőzös kezelés mellett speciális mikroszálas törlőkendővel dolgozunk a szennyeződések maradéktalan eltávolítása érdekében. A gőzölést követően vízszívó berendezéssel varázsoljuk ragyogó tisztává és a lehető legszárazabbá a felületeket. A különösen makacs foltok esetén nedves, habos kezelést is alkalmazunk (egy amerikai, kanadai, európai bevizsgálásokkal és tanúsítvánnyal rendelkező környezetbarát bakteriális szerrel, amely 90-99%-ban lebomlik).

A 120 Celsius fokos szárazgőzzel fertőtlenítünk, valamint kiírtjuk a poratkákat és egyéb élősködőket.

Végezetül a tároló rekeszek, hűtő, üvegfelületek, műszerfal tisztításával, majd ezek ápolásával fejezzük be a munkát,

Miért válasszon minket?

  • Hatékonyság: speciális ipari géppel, 120 fokos szárazgőzzel, maximum 6-8 báros nyomással, mélységi tisztítást érünk el
  • Környezetbarát: jelentősen kevesebb vízhasználattal és vegyszermentesen dolgozunk, csak a különösen makacs szennyeződéseket kezeljük környezetbarát, 90-99%-ban lebomló, bakteriális szerrel
  • Mobilitás: a megrendelő igényeit figyelembe véve országosan házhoz megyünk, a szükséges felszerelés biztosításával