Kárpit, Szőnyeg

A speciális szárazgőz tisztítás kárpitok, szőnyegek hatékony és mélységi tisztítására is kiváló választás, hiszen a gőz képes a szövetek szálai között rekedt szennyeződéseket (zsír, penész, étel-, italfolt, nikotin, állatszőr stb.) és poratkákat, ágyi poloskákat és egyéb élősködőket kiirtani, köszönhetően a 120 Celsius fokos hőfok fertőtlenítő hatásának.

Fotelek és ágyak tisztítása
Kanapék tisztítása
Székek tisztítása

Hogyan működik?

Gépünkkel országszerte „házhoz” megyünk és a szükséges felszereléseket, infrastruktúrát is biztosítani tudjuk.

A szárazgőz tisztítás képes a kárpitokon, szőnyegeken keletkezett, azok szálai közé beszáradt szennyeződések, különböző foltok, zsírszennyeződések, penészes és nikotinos foltok eltávolítására. Emellett rögtön fertőtleníti is a felületeket, amely szolgáltatást más tisztítások során csak külön felár ellenében igényelhet.

A maximálisan 6-8 bár nyomással dolgozó gépünkkel, kevés vízigénnyel környezettudatosan, mégis hatékonyan képesek vagyunk minden szennyeződést eltávolítani. Nem kell a szennyeződött szőnyegeket, kárpitokat gépi mosásnak, vegytisztításnak kitenni, és nem használunk feleslegesen mesterséges illatosító szereket sem!

Mi a tisztítás folyamata?

A rendkívül hatékony, 120 Celsius fokos szárazgőzzel feloldjuk a kárpitokon, padlószőnyegeken, ágyakon, üléseken, kanapékon, foteleken, keletkezett szennyeződéseket (por, nikorin, zsír, állatszőr, penész stb.). A különösen makacs foltok esetén nedves, habos kezelést is alkalmazunk (egy amerikai, kanadai, európai bevizsgálásokkal és tanúsítvánnyal rendelkező környezetbarát bakteriális szerrel, amely 90-99%-ban lebomlik).

Végezetül a kezelt felületet vízszívó berendezéssel varázsoljuk tisztává és a lehető legszárazabbá.

A 120 Celsius fokos szárazgőzzel fertőtlenítünk, valamint kiírtjuk a poratkákat, ágyi poloskákat és egyéb élősködőket, valamint azok ürülékét is.

Miért válasszon minket?

  • Hatékonyság: speciális ipari géppel, 120 fokos szárazgőzzel, maximum 6-8 báros nyomással, mélységi tisztítást érünk el
  • Környezetbarát: jelentősen kevesebb vízhasználattal és vegyszermentesen dolgozunk, csak a különösen makacs szennyeződéseket kezeljük környezetbarát, 90-99%-ban lebomló, bakteriális szerrel
  • Mobilitás: a megrendelő igényeit figyelembe véve országosan házhoz megyünk, a szükséges felszerelés biztosításával