Rólunk

Mi, a ZZ TopWash Kft. hiszünk a tisztaság és szépség erejében, hiszen egy ragyogó, ápolt környezet minden ember lelkére gyógyítóan hat. Azonban mi nem csak hisszük, de tudjuk, hogy a tisztítás egyszerre lehet hatékony, környezetkímélő, vegyszermentes és roncsolásmentes is.

Tudjuk, hiszen cégünk célkitűzésének megfelelően ezen alapelvek szerint dolgozunk, tisztítunk épületeket, műemlékeket, wellness részlegeket, autókat, hajókat, szőnyegeket, kárpitokat és még megannyi felület megannyi szennyeződését. Speciális ipari szárazgőzgépünk segítségével, alacsony nyomással, valamint a gőzölés mellett hasznát nylon kefével képesek vagyunk bármilyen szennyeződést eltávolítani, az eredeti felület megóvásával, roncsolásmentesen.

Ha valamilyen piszok kifog rajtunk, akkor azt egy 90-99%-ban leomló, kanadai és európai bevizsgálással és tanúsítvánnyal rendelkező bakteriális szerrel távolítjuk el. Jelentősen kevesebb vízigényű technológiánknak köszönhetően a környezet megóvása mellett, a tisztítani szánt felültet sem áztatjuk el feleslegesen. Sőt, minden szükséges infrastruktúra biztosításával országszerte házhoz is megyünk!

Mivel nem végzünk félmunkát, a tisztítást minden esetben a kezelt felület impregnálásával és/agy ápolásával fejezzük be, ezzel biztosítva Önnek a ragyogó tisztaságot és a megérdemelt ápolást!