Személygépjármű, Teherautók, Buszok

A speciális szárazgőz tisztítás a gépjárművek, kamionok, buszok, teherautók utasfülkéjének, tetőkárpitjának, oldalfalainak, műszerfalának, pakoló rekeszeinek, légbefúvó nyílásainak, klímaberendezésének, hűtőjének, üvegfelületeinek, ágyának, üléseinek, padlószőnyegének hatékony és teljeskörű tisztítására is remek választás. Emellett műszerfalápolást, bőrápolást, gumiápolást is végzünk.

Kamion utasfülke tisztítása
Kamion utasfülke fertőtlenítése
Kamionok és gépjárművek kárpit tisztítása
Műszerfal és egyéb műanyag felületek tisztítása

Hogyan működik?

Gépünkkel országszerte „házhoz” megyünk és a szükséges felszereléseket, infrastruktúrát is biztosítjuk.

A szárazgőztisztítás képes az állatszőr, dohányfüst, különböző foltok, zsírszennyeződések, kárpitszennyeződések, gombás, penészes foltok eltávolítására.

A maximálisan 6-8 bár nyomással dolgozó gépünkkel, kevés vízigénnyel környezettudatosan, mégis hatékonyan képesek vagyunk minden szennyeződést eltávolítani.

Mi a tisztítás folyamata?

A felületi portalanítás és porszívózás után 120 Celsius fokos szárazgőzzel feloldjuk a kárpitokban, padlószőnyegen, ágyon, üléseken, műanyag- és üvegfelületeken, légkondicionáló nyílásokban keletkezett szennyeződéseket (por, nikorin, zsír, állatszőr, pollen stb.). A gőzölést követően nedves, habos kezelést (egy amerikai, kanadai, európai bevizsgálásokkal és tanúsítvánnyal rendelkező, 90-99%-ban lebomló, bakteriális szerrel), majd vízszívó berendezéssel varázsoljuk tisztává a járművet. A folyamatot addig ismételjük, amíg el nem érjük a lehető legtisztább állapotot.

A 120 Celsius fokos szárazgőzzel fertőtlenítünk, valamint kiírtjuk a poratkákat és egyéb élősködőket, amely különösen fontos lehet pl. kamionsofőr váltáskor. Ezt követi a légbeengedő nyílások kitisztítása, amellyel elpusztítjuk a legionárius betegségek kórokozóit.

Végezetül a tároló rekeszek, hűtő, üvegfelületek, műszerfal tisztításával, majd ezek ápolásával fejezzük be a munkát,

Miért válasszon minket?

  • Hatékonyság: speciális ipari géppel dolgozunk, 120 fokos szárazgőzzel, maximum 6-8 báros nyomással
  • Környezetbarát: jelentősen kevesebb vízhasználattal és vegyszermentesen dolgozunk, csak a különösen makacs szennyeződéseket kezeljük környezetbarát, 90-99%-ban lebomló, bakteriális szerrel
  • Mobilitás: a megrendelő igényeit figyelembe véve országosan házhoz megyünk, a szükséges felszerelés biztosításával